Hirdetés

Comic-Con 2016 - itt az első részlet A szökés folytatásából

|

Az amerikai FOX legdurvább és sokkoló jeleneteket egymásra halmozó drámája, A szökés az első részlet alapján hosszú szünet után pontosan ott folytatja, ahol jó pár éve abbahagyta.

Hirdetés

A szökés volt talán a mai sorozatfaló generáció első nagy élménye, vagy legalábbis egyike azoknak az impulzusoknak, amelyek junkie-vá tették őket. Nem is csoda, hogy anno a 24, és idén az X-akták folytatása után ez az új szezon is roppant módon lázban tartja a rajongókat, és talán még az egyszeri, Michael Scofieldot csak hallomásból ismerő tévézőket is.

Hirdetés

A Comic-Con-ra kiadott két perces videó tényleg egy részlet valamelyik új epizódból, és ez csak még inkább megerősített abban, hogy a folytatásra visszatérő készítők és színészek pont ott fogják folytatni 2017-ben - mind minőségben, mind hangulatában - a klasszikus szériát, ahol anno abbahagyták.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.