Hirdetés

Végre belenézhetünk a Rick és Morty 4. évadába

|

Egy rövid videó enyhítheti a feszültséget, amit a következő Rick és Morty szezonig tartó várakozás szül.

Hirdetés

Pár napja már megkaptuk a Rick és Morty 4. évadának első képkockáit, amiken legfőképpen kedvenc őrült tudósunk szerepelt, most azonban az Adult Swim egy olyan klipet adott ki a Comic-Con kapcsán, amelyben Morty és édesapja, valamint egy furcsa új lény kapják a főszerepet. 

Hirdetés

A titokzatos idegen a Glootie névre hallgat és nem más szólaltatja meg az eredeti változatban, mint a Thor: Ragnarök és a Hétköznapi vámpírok rendezője, Taika Waititi. Az információk szerint nem csak őt láthatjuk majd ennek a fajnak a képviselőjeként, egy másikat Sam Neill (Jurassic Park) szinkronizál. 

Rajtuk kívül a szereplőgárdát bővíti még Paul Giamatti (Milliárdok nyomában) és Kathleen Turner (A smaragd románca, A rózsák háborúja) is. A Rick és Morty 4. évada idén novemberben debütál majd és várhatóan utána az ötödik évadra sem kell majd sokáig várni, mivel jól haladnak a munkával. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.