Hirdetés

Ezek a Russo tesók tervei a Bosszúállók: Végjáték után

|

Nem fog unatkozni a Marvel utáni időszakban sem a rendezőpáros.

Hirdetés

Ezerrel pörög a 2019-es Comic-Con, ahol a Russo tesóknak is jutott egy egész órás külön panel. Azon túl, hogy néhány korábbi munkájukból (Az ítéled: család, Balfékek, A tél katonája, Polgárháború, Végtelen háború és Végjáték) vetítettek néhány klipet, valamint a Bosszúállók néhány tagja feltett nekik videón pár kérdést, meséltek kicsit a jövőbeli terveikről is a Markus és McFeely párossal közösen alapított AGBO stúdiójukkal kapcsolatban. Jó pár projekt érkezik a szárnyaik alatt, melyekben főképp producerként vesznek majd részt, de a rendezést sem zárják ki persze. Miket is várhatunk tőlük?

Hirdetés

A 21 Bridges című film szeptember végén érkezik Chadwick Boseman (Fekete Párduc) főszereplésével, aki ezúttal egy zsarut alakít. A történet szerint egy csapatnyi tolvaj megöli a rájuk kiküldött rendőröket, aminek hatására Boseman karaktere lezáratja egész Manhattant, ahová és ahonnan összesen 21 darab híd vezet New York többi részére - a szigeten pedig kezdetét veszi a rendőrgyilkosok utáni hajsza. Az előzetes egy feszült, pörgős akció-thrillert ígér.

A tőlük leginkább elrugaszkodottabb filmnek azonban a Cherry tűnik egyelőre. A projektben rendezőként résztvevő páros Tom Holland főszereplésével szülőhazájukban, Ohióban kívánja elmesélni egy olyan fiatal, hazatérő veterán történetét, akit alaposan megviselnek az átélt élményei: PTSD-je miatt ópiumfüggővé válik és elkezd bankokat rabolni. A Russo tesók szerint ez lesz az ifjú Pókembert alakító Tom Holland eddigi legsötétebb és legkomorabb szerepe, úgyhogy kíváncsian várjuk, mit hoz ki belőle a srác.

Szintén Joe és Anthony keze alatt kezd kibontakozni néhány olyan adaptáció, amiket gyerekként imádtak: így vesznek részt (egyelőre csak producerként) a Battle of the Planets animációs sorozat és a Grim Jack című képregény élőszereplős megvalósításánál. Sőt, a Netflixnek egy animációs Magic the Gathering sorozatot is felügyelnek. 

Végül, de nem utolsó sorban két fontos gondolat a Russo tesóktól, ami szintén elhangzott a panelen:

Egyrészt szeretnék az összesen négy MFU filmmel elért ismertségüket arra használni, hogy kisebb volumenű, személyesebb történeket is elmesélhessenek a filmvásznon - jó példa erre a 21 Bridges vagy a Cherry is. Másrészt az AGBO stúdió kapcsán a párost felkaroló Soderbergh-et említették meg, aki anno "nyitva hagyta nekik az ajtót, hogy be tudjanak lépni rajta Hollywoodba". Ezt a mentalitást szeretnék tovább erősíteni a frissen alapított cégüknél is: nyitva hagyni azt a bizonyos ajtót a feltörekvő tehetségek számára. Hogy utóbbi miként fog megvalósulni, az még egyelőre jó kérdés. Viszont mindenképp szimpatikus gondolatok.

Mit gondoltok a Russo tesók terveiről? Melyiket várjátok a leginkább?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.