Hirdetés

Comic-Con 2016 - 3 nap múlva eljön a Kong: Skull Island

|

Egy új mozgó poszter jelzi, hogy hamarosan hírt ad magáról King Kong.

Hirdetés

Úgy tűnik, hogy a Comic-Con során talán megkapjuk az első előzetesünket, a Kong: Skull Islandről, de ha azt nem is, valami mindenképpen közeleg az új mozgó poszter tanulsága szerint.

Hirdetés

A film hivatalos Twitter fiókján posztolták az alábbi szösszenetet, és bármit is kapjunk 3 nap múlva, biztosan több lesz egy újabb fotónál az emberi karakterekről.

A Kong: Skull Island 2017. március 10-én érkezik a mozikba, Jordan Vogt-Roberts rendezésében. Főbb szerepekben Brie Larson, Tom Hiddleston, Samuel L. Jackson, John Goodman, Jing Tian, Corey Hawkins, Jason Mitchell, John Ortiz, Shea Whigham és Toby Kebbell.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.