Hirdetés

Star Trek 50. évforduló a Comic-Conon

|

Az ünnep alkalmából kerekasztal-beszélgetések, előadások, kiállítások és különleges vásárok hosszú sora várja a rajongókat július 21. és 24. között a San Diegó-i Comic-Con fesztiválon.

Hirdetés

Igen komolyan kitesz magáért a CBS és a Paramount idén, hiszen nem mindennap mondhatja el magáról egy franchise, hogy már 50 éve piacon tud maradni. A Star Trek rajongók - azaz trekkerek vagy trekkiek - szinte már vallásos fanatizmussal vesznek részt a nekik szervezett eseményeken.

Hirdetés

Nem maradhat el hát az ünneplés a geek szubkultúra egyik legnagyobb buliján, a San Diegó-i Comic-Con fesztiválon sem. Míg a Paramount ugyanitt tartja a legújabb mozifilm premierjét, addig a CBS és a fesztivál szervezői események hosszú sorát vonultatja fel. Íme ízelítőül néhány program: 

CBS panelek: 

- Star Trek: 50 év ünneplése - vendégek: William Shatner, Michael Dorn, Scott Bakula,  Jeri Ryan,  Brent Spiner
- 50 művész. 50 év. - művészeti kiállítás
- MAC Kozmetikumok - Star Trek kollekció

Star Trek panelek és vásárok:

- Tudomány, Smithsonian Intézet és Star Trek - előadás
- Roddenberry széfje - sosem látott felvételek Mike és Denise Okuda-tól
- Star Trek és NASA - előadás
- Star Trek Hivatalos Űrhajó Gyűjtemény: Űrhajók tervezése és filmezési technikája
- Star Trek: Öt évtized képregény

A sok előadás és interaktív kiállítás mellett természetesen dedikálásokat is szerveznek és számtalan exkluzív ajándéktárgyat szerezhetnek be jó pénzért az erre fogékonyak.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.