Hirdetés

Patrick Stewart visszatér a Star Trek: Picard első teljes előzetesében

|

Újra a Csillagflotta fedélzetén.

Hirdetés

A minap egy maratoni Star Trek panel került megrendezésre a Comic-Conon, ahol a Star Trek: Discovery soron következő évada mellett szó esett újabb animációs alkotásokról is, végül pedig a Picard-sorozat kapta meg a maga rivaldafényét, amiben Patrick Stewart sok-sok évvel később, Az új nemzedék hét évadát és négy mozifilmet követően újfent visszatér legendás szerepében Jean-Luc Picard kapitányként.

Hirdetés

A rendezvényen kiderült, hogy a CBS műsorában nem Stewart lesz az egyedüli a régi motorosok közül, akit láthatunk majd az 1987 és 1994 között futott Star Trek: Az új nemzedék eredeti színészgárdájából. Brent Spiner mint Data parancsnok-helyettes, Jonathan Frakes mint William T. Riker parancsnok, Marina Sirtis pedig mint Deanna Troi szerepében tér vissza, és többjüket is szemügyre vehetjük a Picard első teljes előzetesében, amit a Comic-Conon olyan üdvrivalgás fogadott, hogy kétszer is le kellett vetíteniük a közönségnek. Szerencsére nekünk elég rákattintani még egyszer a lejátszás gombra, mert ezt bizony a keményvonalas Star Trek-rajongók nem csak egyszer akarják majd megnézni:

A Star Trek: Picard valamikor 2020 elején veszi kezdetét. Várjátok már? 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.