Hirdetés

Comic-Con 2017 - előzménysorozatot kap a Csillagkapu

|

Stargate: Origins címen érkezett egy koncepciós előzetes az MGM tervéhez.

Hirdetés

Roland Emmerich filmje óta már 23 év is eltelt, az univerzum amelyet megteremtett azonban úgy tűnik még mindig nem adja meg magát. Az MGM bejelentette, hogy egy tíz részes websorozattal fog jelentkezni, amelyek egyenként 10 percesek lesznek és jóval a film és a sorozatok ideje előtt fog játszódni. Catherine Langfordra, a Csillagkaput felfedezésekor kutató egyik tudósra fog összpontosítani és az 1928-ban lezajlott eseményekre.

Hirdetés

Az előzetes egyelőre korábbi felvételekből összeollózott kedvcsináló, amely a koncepciót hivatott bemutatni, kíváncsian várjuk a további fejleményeket, mint például a premier dátumot.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.