Hirdetés

Comic-Con 2017 - előzetesen a Supergirl 3. évada

|

És négy új szereplő kilétéről hullott le a lepel a folytatásban.

Hirdetés

A Supergirl panelja során a San Diego-i Comic-Conon megtudhattuk, hogy a sorozat négy új arcot is bevezet a soron következő harmadik évadban. Ezeket az új karaktereket Adrian Pasdar, Carl Lumbly, Yael Grobglas és Emma Tremblay fogják alakítani.

Hirdetés

Adrian Pasdart a rajongók talán A S.H.I.E.L.D. ügynökeiből is felismerhetik, aki Morgan Edge-t fogja játszani. Edge egy kemény, mégis karizmatikus ingatlanfejlesztő, kinek tervei és vágyai a még több iránt szembe fogják helyezni Supergirl-lel.

Carl Lumbly M'yrnn J'onzz lesz, aki J'onn J'onnz, vagyis a Marsbéli Fejvadász apja. A következő évadban a pacifista M'yrnn egy új irány felé próbálja majd terelni a fiát. Lumbly számára nem teljesen új a karakter, ugyanis korábban már megszólaltatta őt az Igazság Ligája animációs sorozatban.

Yael Grobglas egy Psi nevű karaktert kelt életre, akinek pszichikus képességei vannak, amit agykontrollként vet be mások ellen. Ezen akciói miatt keresztezni fogja az útja Supergirl-lel, ami bizonyára érdekes találkozásnak ígérkezik az elmékben. Végül pedig Emma Tremblay, mint Ruby: ő egy gyerek National City-ben, kit a Supergirl iránti csodálata sodor veszélybe. 

Nézzétek meg a rendezvényen debütált első előzetest az október 9-én startoló harmadik szezonhoz:

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.