Hirdetés

A Superman: Red Son lesz a 2020-ban érkező DC animációs filmek egyike

|

Sokan régóta várták már a képregény vászonra ültetését.

Hirdetés

Mielőtt a Warner Bros. bemutatta a Comic-Conon jelenlévő szerencsés keveseknek a Batman: Hush című legújabb animációs filmjüket, mint az minden évben lenni szokott, a 2020-ban érkező három címről is lerántották a leplet. Ezek közül most először kettőben is főszerepet kap a DC Comics Acélembere, míg a másik a 2017-es, felnőtteknek szóló A sötét Igazság Ligája folytatása lesz.

Hirdetés

Mint kiderült, a következő év legelső DC animációs filmje Superman: Red Son címen az azonos néven futott, nagy sikernek örvendő képregényt fogja adaptálni. A Red Son Mark Millar 2003-as minisorozata, amiben a hidegháború idején Superman hajója Kansas helyett a Szovjetunióban landol, és az évek során egy kommunista elveket képviselő szovjet szimbólumként száll harcba a Lex Luthor által képviselt Amerikával. Az ikonikus történetet most először dolgozzák fel bármilyen mozgóképes változatban.

Ezzel szemben a másik Superman kaland nem képregényből merít inspirációt, hanem az alkotógárda eredeti ötlete alapján fogja bemutatni a fiatal, szuperhősként még a szárnyait próbálgató Clark Kent mindennapjait. A harmadik animációs film a Justice League Dark: Apokolips War címet viseli, és mint fentebb már olvashattátok, egy korábbi produkció újabb felvonása. A sötét Igazság Ligája olyan karaktereket vonultatott fel, mint Batman, John Constantine, Zatanna, Swamp Thing, Deadman, Etrigan és Black Orchid.

További részletekre és konkrét premierdátumokra egyelőre a fent megnevezett alkotások egyike kapcsán sem derült fény, ami érthető, hiszen még a valamikor 2019-ben érkező, szintén egy Millar-képregényt feldolgozó Wonder Woman: Bloodlines című animációs film bemutatója is várat magára.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.