Hirdetés

Schwarzenegger is akcióba lép a Terminátor: Sötét végzet legújabb videójában

|

Ezen felül rengeteg újdonság kiderült a közelgő produkcióról.

Hirdetés

Meglehetősen evidensnek tűnik a legújabb Terminátor-film eddigi reklámkampányából, hogy a legfőbb hangsúly a Linda Hamilton által újfent megformált Sarah Connorra irányul majd. Persze a széria egy másik fontos visszatérője is szerepet kap a produkcióban Arnold Schwarzenegger személyében, aki habár a korábbi anyagokon kissé háttérbe szorult, egy friss featurette végre többet mutat belőle.

Hirdetés

A minap a Terminátor: Sötét végzet alkotógárdája is felvonult a San Diego Comic-Conon, hogy egy egyórás prezentáció keretében vadonatúj információkat osszanak meg a jelenlévő közönséggel. Az eseményt az Avatar-folytatások munkálatairól bejelentkező James Cameron producer nyitotta meg, aki elárulta, hogy Hamilton és Schwarzenegger mellett Edward Furlongot is viszontlátjuk majd Az ítélet napjából John Connor szerepében. Noha a Skynet elleni harcok későbbi vezetőjét rengetegen megformálták már a Terminátor-filmekben, a Sötét végzet kifejezetten a második rész eseményeit fogja továbbvinni.

Tim Miller rendező továbbá elárulta, hogy a produkció felnőtteknek szóló R-besorolású lesz, egyrészt azért, mert a rajongók követelték a korhatárt, másfelől szerinte is így működik igazán egy Terminátor-film. Az is kiderült, mit értett korábbi nyilatkozatai alatt a direktor, miszerint Schwarzenegger karakterét egy eddig nem látott oldaláról ismerhetjük meg: A Sötét végzetben az osztrák tölgy ezúttal egy másik, Carl nevű T-800-ast alakít, akit egy levetített filmrészlet alapján Sarah Connor nem hajlandó így szólítani.

Végül pedig nem maradt más hátra, minthogy megnézzétek a legújabb kedvcsinálót a három hónap múlva érkező mozifilm kapcsán egy újdonsült plakáttal karöltve:

A Terminator: Sötét végzetet 2019. október 31-én mutatják be a hazai mozikban.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.