Hirdetés

Comic-Con 2017 - testközelben az új Batmobile

|

Az Igazság Ligájában felbukkanó Batmobile is kint van a Comic-Conon.

Hirdetés

A Warner Bros. egy igazi ínyencséggel várja a Comic-Con látogatóit, hiszen megtekinthető lesz az Igazság Ligájához felturbózott Batmobile. A közel négy tonnás, gépfegyverekkel és rakéta kilővőkkel felszerelt fenevad a nyitó estétől lesz látható.

Hirdetés

Biztosan sok rajongó álma, hogy hazavihesse Batman híres járgányát és habár a valódi nem fog új gazdára találni, van valami más, ami igen. A játékgyártó Mattel cég felfedi az új Batmobile távirányítós mását, amit tabletekkel és okostelefonokkal lehet vezérelni.

"Hatalmas Batman rajongó vagyok és egy olyan távirányítós járművet szerettem volna létrehozni, ami pontosan úgy működik, ahogyan azt az ember elképzeli [a Batmobileról],"-mondta Michael Kadile vezető dizájner. "Öreg rajongóként igazán remek érzés volt életre kelteni a Batmobilet. A kedvenc dolgom benne az, hogy füst jön ki belőle, amikor felpörgeted a motort. Ez egy igazán váratlan meglepetés!"

A távirányítós Batmobile hamarosan előrendelhetővé válik, hogy mindenki játszhasson vele, aki szeretni mire az Igazság Ligája november 17-én a mozikba érkezik.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.