Hirdetés

BRÉKING: Előzetest kapott a The Walking Dead következő évada

|

Ősszel már tizedjére tér vissza a nagy sikerű zombidráma.

Hirdetés

Habár a The Walking Dead inspirációjául szolgáló azonos című képregény nemrég egyik pillanatról a másikra lezárult, az AMC sikersorozata nem úgy néz ki, hogy még egyhamar kifulladna (pláne, hogy Rick Grimes "halála" óta bebizonyosodott, a forrásanyag ezen a ponton már csak iránymutatásként szolgál). Noha a széria általános megítélésén sokat rontott az előző évek minőségbeli hullámvölgye, a legutóbbi szezonnál bekövetkező showrunner-váltás egyértelműen jó hatással volt rá, és ha levonhatunk bármit egy előzetesből, akkor a rajongóknak az ősszel induló, immár tizedik évadra is érdemes lesz odafigyelnie.

Hirdetés

Első körben lerántották a leplet két vadonatúj szereplőről a folytatásban Thora Birch (Amerikai szépség) és Kevin Carroll (A hátrahagyottak) személyében. Előbbi Alfa és Béta után stílusosan Gammát alakítja majd a Suttogók táborából, aki elkötelezetten óvja vezetőjüket, és az említettekkel ellentétben a képregényekben nem létező, kifejezetten a sorozathoz megálmodott karakter. Ugyanez igaz a Carroll által játszott Virgilre is, aki a családját szeretné biztonságban tudni az egyik közösségben.

A panel legnagyobb bejelentéseként a Michonne karakterét évek óta megformáló Danai Gurira elmondta, miszerint ezzel az évaddal kiszáll a sorozatból. Ez talán egyeseknek nem újdonság, hiszen februárban több forrás is beszámolt arról, hogy a színésznő nem hosszabbította meg a szerződését a csatornával - ugyanakkor a hivatalos megerősítésre mostanáig várnunk kellett, amit követően a közönség felállva, vastapssal köszönte meg Gurira eddigi a szériában betöltött szerepét. Mindenesetre régóta hagyománynak számít, hogy a The Walking Dead alkotógárdája a Comic-Conon nyújt első alkalommal betekintést a soron következő epizódokba, ami idén sem alakult másképp - íme a tizedik szezon négyperces előzetese:

A The Walking Dead legújabb évada október 6-én veszi kezdetét.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.