Hirdetés

Comic-Con 2017 - kitör a háború a The Walking Dead 8. évad első előzetesében

|

Rekordhosszúságú kedvcsináló érkezett, amit már magyarul is megnézhettek.

Hirdetés

Már szokássá vált, hogy minden évben a San Diego-i Comic-Conon debütál a The Walking Dead aktuális évadának első előzetese, ez pedig az igazán izgalmasnak ígérkező nyolcadik szezon esetében sem történt másképp. Ezúttal egy rekordhosszúságú, több mint ötperces kedvcsinálóval kedveskedett az AMC, amiben aztán van minden, hogy visszanyerjék a hetedik szezonban csalódott rajongók bizalmát és kíváncsian várják a folytatást.

Hirdetés

Ami azt illeti, összességében talán ezt sikerült is elérni: a nyitó és záró képsorokat látva garantáltan felszökik majd a szemöldökünk, mellettük pedig rengeteg akciót kapunk a Rick és Negan csapata között immáron hivatalosan dúló háborúból, amely garantáltan tartogatni fog a nézők számára jó pár nem várt fordulatot. 

Az előzetest lejjebb görgetve találjátok, a The Walking Dead 8. évada pedig október 23-án startol el hazánkban.

Szinkronos:

Angol:

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.