Hirdetés

Ekkor tér vissza hazánkban a The Walking Dead

|

Megtudtuk, hogy mikor startol el a nagy sikerű sorozat nyolcadik évada, mellé pedig egy klassz plakát is debütált.

Hirdetés

Az AMC bejelentette, hogy az óriási sikerű posztapokaliptikus zombidrámája, a The Walking Dead október 22-én tér vissza a tévék képernyőjére a nyolcadik évadával, rögtön utána pedig a FOX Magyarország hozta az információt, miszerint a hazai premier szokásosan egy nappal azután, október 23-án lesz esedékes. A dátum mellé egy promóciós plakátot is kaptunk a folytatáshoz, amin Rick (Andrew Lincoln) és Negan (Jeffrey Dean Morgan) farkasszemet néznek egymással.

Hirdetés

A következő szezon legelső epizódja egyben a sorozat történetének századik része lesz, vagyis egy nagyon erős nyitányra lehet számítani. Az első előzetes szokás szerint a San Diego Comic-Con pénteken esedékes The Walking Dead paneljén fog debütálni, jó néhány friss információval. A színészek közül jelen lesz Andrew Lincoln (Rick), Norman Reedus (Daryl), Jeffrey Dean Morgan (Negan), Lauren Cohan (Maggie), Danai Gurira (Michonne), Melissa McBride (Carol), Lennie James (Morgan), Chandler Riggs (Carl), Seth Gilliam (Gabriel), Alanna Masterson (Tara) és Khary Payton (Ezekiel).

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.