Hirdetés

The Walking Dead - a moziban folytatódik majd Rick Grimes kálváriája

|

A csoszogó élőhalottak a televíziónézők után ezúttal a mozilátogatókat szeretnék megcsócsálni.

Hirdetés

A hír spoilert tartalmaz Rick Grimes sorozatos sorsára vonatkozóan. Csak akkor olvass tovább, ha már láttad azt a részt!

Az AMC tavaly minden létező marketinges eszközt bevetett annak érdekében, hogy a The Walking Dead kilencedik évadának ötödik epizódja biztosan beleégjen a rajongók emlékezetébe. Ebben az epizódban történt ugyanis, hogy az Andrew Lincoln által oly régóta játszott Rick Grimes-ot elérte a végzete, legalábbis addig, amíg egy a semmiből feltűnő helikopter meg nem mentette és el nem repült vele a naplementébe. 

Hirdetés

A jó előre bepromózott távozás után nemsokkal a csatorna meglepő bejelentést tett, miszerint Rick története még korántsem ért véget, így az egykori seriff három egész estés tévéfilmben folytathatja majd az elkeseredett küzdelmét a zombiktól, akarom mondani kóborlóktól hemzsegő világban. A bejelentés után egészen nagy csend honolt a projekt körül, mígnem tegnap az AMC mindenki meglepetésére lerántotta a leplet az egyelőre cím nélküli The Walking Dead film első promóciós anyagáról, amellyel egy időben az is kiderült, hogy Rick kalandjai a tévék helyett kizárólag a nagyvásznon fognak folytatódni.

Ez az elsőre igencsak merésznek tűnő húzás könnyen megeshet, hogy végül bejön majd csatornának, hiszen manapság nem sok zombis film kerül a filmszínházakba, így benne van a pakliban, hogy a The Walking Dead azokat is bevonzza majd, akik valamilyen furcsa oknál fogva eddig még sosem hallottak a kószáló élőhalottakról. Egyelőre nem tudni, hogy a Universal forgalmazásában mozikba kerülő produkció világszintű terjesztést kap-e, mindenesetre valószínűleg még odébb van, mire egyáltalán ismét hallani fogunk róla. Addig is nézzétek meg a már említett, nagyon rövid bejelentő videót alább:

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.