Hirdetés

BRÉKING: Íme a The Witcher-sorozat első előzetese

|

Végre mozgásban láthatjuk a Netflix legújabb sorozatát.

Hirdetés

Két héttel ezelőtt a Netflix egy egész csokornyi promóciós képet jelentetett meg a régóta várt The Witcher-sorozatból, és szinte mindenkit sikerült meggyőzniük róla, hogy a Geraltot alakító Henry Cavillnél tökéletesebb színészt aligha találhattak volna a legendás szörnyvadász szerepére. Még akkor bejelentették, miszerint a széria alkotógárdája is tiszteletét teszi az idei Comic-Conon, ahol a várakozásoknak megfelelően az első képsorokat is megosztották a közönséggel.

Hirdetés

A minap lezajlott prezentáción a The Witcher showrunneri feladatait ellátó Lauren Schmidt Hissrich mellett a sorozat főbb szereplői, a Ríviai Geraltot és Yennefert megformáló Cavill és Anya Cholatra, valamint az ifjú Cirit játszó Freya Allan is megjelent, hogy vadonatúj részleteket osszanak meg az Andrzej Sapkowski által papírra vetett Vaják-könyvek adaptációja kapcsán. Ezalatt a Comic-Conon jelenlévő szerencsések több jelenetet is megnézhettek, míg zárásként egy teljes értékű teaser előzetes került leadásra, amit legnagyobb örömünkre a streamingóriás nemsokkal a prezentáció végeztével online is elérhetővé tett. Nézzetek bele, hogy mit tartogat számunkra a The Witcher!

Várjátok a sorozatot az eddig látottak alapján?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.