Hirdetés

Comic-Con 2017 - új posztert kapott a Gotham negyedik évada

|

Ha az évadzáró nem lett volna már eddig is elég beszédes, akkor íme egy még egyértelműbb kedvcsináló.

Hirdetés

A TVInsider mutatta be a Gotham ősszel érkező, negyedik évadának első exkluzív poszterét, amely nyilván azonnal felrobbantotta a sorozat, meg úgy általában a Batman tematikájú fórumok javát.

Hirdetés

A poszteren egyébként a Ben Mckenzie alakította Jim Gordon felügyelőn kívül, még David Mazouz Bruce Wayne-e is látható, ahogyan talpig feketében szemléli a várost egy ház tetejéről, hosszított kabátjával pedig a szél játszik, mintha csak egy köpeny volna.
Már a harmadik szezon fináléját követően is záporoztak a rajongói spekulációk, ám mind a mellékelt plakát, mind pedig az évad, Dawn of Night alcíme kellően beszédesnek tűnik ahhoz, hogy a Batman megszületésére vonatkozó vélt és remélt koncepciók, már ne csak légből kapottak, hanem nagyon is valóságosak legyenek majd.

A Gotham vadonatúj etapja egyébként ősszel, egészen pontosan Szeptember 28-án startol majd el a FOX-on. Mi pedig már tűkön ülünk.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.