Hirdetés

Comic-Con 2016 - minden a Vámpírnaplók utolsó évadjáról

|

A Vámpírnaplók életében a nyolcadik évad lesz az utolsó, de ez nem jelenti azt, hogy akárcsak egy kicsit is kiengednének a készítők.

Hirdetés

A Vámpírnaplók stábja a Comic-Conon jelentette be, hogy a nyolcadik évad egyben a befejező szezon is lesz a sorozat történetében. Nagyon hálásak lehetnek, mert a CW nem arról híres, hogy előre bejelenti a kaszát, sokszor csak az évadzárók után szoktak dönteni, így viszont tuti nem lesz bosszantó cliffhanger a végén és lesz egy kerek lezárás, ha minden igaz. A zárásról annyira nem beszéltek, mert elég messze van, még akkor is, ha idén csak 16 részt kaptak a történetre. Julie Plec, Kevin Williamson, Ian Somerhalder, Paul Wesley, Michael Malarkey, Kat Graham és a többiek főleg arról beszéltek mire számíthatunk az utolsó évadban:

Hirdetés

- Vissza a kezdetekhez. Az első évadban szinte minden részben meg kellett valamit ünnepelni, kicsit már röhejes is volt, hogy egy városnak mennyi fontos eseménye van egy évben. Idén egy kicsit jobban visszatérnek az első évados hangulathoz, és megpróbálják kideríteni, hogy az alapítók és a családok, hogy jutottak el oda, ahol mi az első évadban találkoztunk velük. Rengeteg felfedezni való maradt még hátra és igyekeznek majd különböző nézőpontokból bemutatni a történéseket.

- Visszahívták Kevin Williamsont (az első pár évad showrunnerje és a sorozat ötletgazdája), aki vendégíróként lesz jelen az utolsó szezonban, az évadnyitó részben már segédkezett, és az évadzárót már közösen fogja írni Julie Pleckel.

- Az évad mind a 16 része fontos lesz, nem lesznek időhúzások és töltelék részek, minden egyes részlet számítani fog a legvégén. Ezenkívül minden rész címe egy sor lesz az első évadból.

- Damon és Enzo egyaránt egy laza, nyugodt, összeszedett, szuper vicces és sötét karakter, akik eddig úgy éltek, ahogy nekik tetszett. Most, hogy megfosztották őket a szabad akaratuktól és egy idegen entitás parancsait kell követniük, olyan dolgokat kell megtenniük, amiket egyáltalán nem akarnak. Folyamatos konfliktusban lesznek és megtapasztalják ennek a különös helyzetnek minden árnyoldalát.

- Sokkal több Enzót és Bonnie-t kapunk idén. Jelenleg kicsit problémás a kapcsolatuk, de Michael Malarkey nagyon szeretné, ha Enzo végre megkapná a megérdemelt boldogságát és gondtalanul élhetne Bonnie-val.

- Nem lesz átjárás a Vámpírnaplókból a The Originalsba, sem fordítva, mert az időugrások miatt nem párhuzamosan játszódik a két sorozat és utóbbi midseasonra csúszott, ami problémássá tenné a forgatást, illetve a sugárzási menetrendbe is bezavarna. (Ez persze nem jelenti azt, hogy teljesen figyelmen kívül fogják hagyni a The Originalst és nagyon remélik, hogy az folytatódni fog.)

- Mivel a The Originals megy tovább még előfordulhat, hogy a későbbiekben néhány színész ott is megjelenik kisebb szerepek erejéig, mert miért ne? Az emberek imádják a világot, és Julie Plec nem szívesen válna meg ilyen kedvelt karakterektől, nagyon szeretné, ha valamilyen formában ott élnének tovább.

- Plecnek egy tonnányi ötlete van mindenféle spin-offra, és mivel semmi sincs még kőbe vésve, előfordulhat, hogy valamelyik megvalósul.

- Az Elenát játszó Nina Dobrev úgy búcsúzott el tavaly, hogy a zárásra mindenképp visszatér, de még semmi sincs eldöntve, lehet, hogy így lesz, de lehet, hogy nem. Majd útközben kiderül és nem csak rajtuk múlik.

- Ian Somerhalder szerint Mystic Falls nem arról híres, hogy a karakterek megkapnák a kiérdemelt boldog befejezést, ezért valószínűtlennek tartja, hogy Damon és Elena újra össze fog jönni. Beszéltek erről Paul Wesley-vel és arra jutottak, hogy a Salvatore testvérek ideális befejezése egy Karib szigeten lenne, amint egy jó, hatvan éves barbadosi rumot kortyolgatnak, megölelik egymást és a tengerbe hajítják a gyűrűiket, majd szépen ropogósra sülnének a napon, és akkor végre egy jobb helyre kerülnének.

- Kat Graham sem hiszi, hogy a tradicionális boldog befejezés lenne a legmegfelelőbb a karakterek számára, ő csak annyit szeretne, hogy Bonnie végre hőssé váljon, igazán erőssé. Olyan sokat veszített az idő folyamán, ő érdemelné meg a leginkább, hogy mindent visszakapjon, sőt, talán még többet is, és igazán erőssé váljon minden tekintetben.

- Három új állandó karakter érkezik, kettő egyenesen a készítők másik sorozatából, a Containmentből, Kristen Gutoskie, mint az új dadus, akit Caroline próbál megfejteni, Demetrius Bridges, Alaric új gyakornoka és Nathalie Kelley, egy halhatatlan, aki arra használja félelemetes erejét, hogy másokat irányítson.

A nyolcadik évad október 21-én nyit kint, és itt egy szép megemlékezés a sorozatról:

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.