Hirdetés

Izgalmasnak ígérkezik a Warner Bros. Comic-Con panelje

|

Felsorakoznak a DCCU húzónevei és természetesen a Legendás lények és megfigyelésük szereplőgárdája is, több más készülő produkcióval egyetemben.

Hirdetés

A Warner Bros. paneljére a képregényfesztivál szombati napján kerül sor, ahol remélhetőleg sok új anyagot és információt fognak megosztani a közönséggel. 

Hirdetés

Az esemény házigazdája Conan O'Brien lesz, a résztvevők listáját a különböző produkciók részéről lejjebb találjátok: 

- A Wonder Woman szereplői közül Gal Gadot, Chris Pine és Connie Nielsen, valamint Patty Jenkins rendezőnő

- A Suicide Squad - Öngyilkos osztag rendezője, David Ayer és a film sztárjai: Will Smith, Jared Leto, Margot Robbie, Joel Kinnaman, Viola Davis, Jai Courtney, Jay Hernandez, Adewale Akinnuoye-Agbaje, Scott Eastwood, Cara Delevingne, Adam Beach és Karen Fukuhara

- Chris McKay rendező és Will Arnett képviseli a Lego Batman: A film-et

- Charlie Hunnam, aki a Guy Ritchie féle Artúr király címszereplője

- Tom Hiddleston, Brie Larson, John Goodman, Corey Hawkins és Jason Mitchell a Warner és a Legendary Pictures közös produkciójában, valamint Jordan Vogt-Roberts rendezésében készülő King Kong film (Kong: Skull Island) stábjából 

- A Legendás lények és megfigyelésük rendezője, David Yates, valamint a film főbb szereplői: Eddie Redmayne, Katherine Waterston, Dan Fogler, Alison Sudol, Ezra Miller és Colin Farrell

Meglepő módon a készülő Igazság Ligája filmről egyelőre nem hoz hírt Zack Snyder, de több mint valószínű, hogy egyelőre mélyen el van temetkezve a teendőkben.

Ti melyik filmről várjátok legjobban a híreket?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.