Hirdetés

BRÉKING: Megérkezett a Watchmen-sorozat teljes értékű előzetese!

|

Meglepetésekben gazdag kedvcsináló érkezett.

Hirdetés

Az HBO habár idén nem tartott hagyományos Comic-Con panelt, azzal nehéz lenne vitába szállni, hogy eddig ők szállították az idei rendezvény egyik legerősebb előzetesét, Az Úr sötét anyagainak képében. Egy ennyire erős és nem mellesleg karakteres kedvcsináló után félő volt, hogy itt a vége, vagyis ennél feljebb már nem lehet tornászni azt a bizonyos hype-métert, de úgy tűnik, hogy a Damon Lindelof Watchmen-sorozatának első teljes előzetese kaján vigyorral az arcán képes erre rákontrázni. 

Hirdetés

Az ízelítő képsorait látva nehéz eldönteni, hogy most valójában Snyder víziójának a továbbgondolását látjuk-e, ugyanis annyi, de annyi a 2009-es filmre utaló kikacsintás kapott helyet a több mint háromperces anyagban, hogy ember legyen a talpán, aki ezeket látva ne ugrált volna Éjbagoly módjára az örömtől. Bárhogy is legyen, annyiban már most biztosak lehetünk, hogy a Jeremy Irons, Regina King, Don Johnson, Louis Gossett Jr., Tim Blake Nelson, Adelaide Clemens, valamint Andrew Howard főszereplésével készülő Watchmen októberben minket garantáltan odaszegez majd a tévéképernyők elé. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.