Hirdetés

Comic-Con 2016 - Yondu egy igazi angyali szépség ezen a Galaxis Őrzőis portrén

|

Egy érdekes ereklyét állítottak ki a Comic-Conon a Galaxis Őrzői 2-ből, méghozzá Yondu portréját.

Hirdetés

A San Diegói Comic-Conon rendre kiállításra kerülnek különböző filmes jelmezek, kellékek, és hasonló ereklyék, amelyek között mindenki találhat kedvére valót.  A Marvel Stúdió idén egy egészen érdekes és vicces tárgyat vetett a bámészkodók elé, a Galaxis Őrzői 2 forgatásáról.

Hirdetés

A Conra látogatók megnézhetik maguknak Yondu gyönyörűen bekeretezett portréját, ami a saját hajójának, az Eclector-nak a falán fog lógni a filmben. A karaktert alakító Michael Rooker megjegyezte, hogy rögtön bele szeretett, mikor meglátta a forgatáson, és haza szerette volna vinni, de most már örül, hogy megoszthatja a rajongókkal.

A hétvége folyamán meg több Galaxis Őrzőis tartalomra számíthatunk, ugyanis James Gunn rendező bejelentéseket ígért a Marvel Stúdió szombati paneljére. A film hivatalos szinopszisa így szól:

"Az 'Awesome Mixtape #2' dallamaival a háttérben, a Galaxis Őrzői 2 folytatja a csapat kalandjaid, akik a kozmosz pereme felé utaznak. Az Őrzőknek küzdeniük kell azért, hogy egyben tartsák új családjukat, miközben feltárják a titkokat Peter Quill valódi származásával kapcsolatban. A régi ellenségekben új szövetségesekre találnak, és közkedvelt képregényes karakterek is segítik hőseinket, ahogyan a Marvel Filmes Univerzum tovább bővül."

A Galaxis Őrzői 2 2017. május 5-én érkezik a mozikba. Főbb szerepekben Chris Pratt, Zoe Saldana, Dave Bautista, Vin Diesel, Bradley Cooper, Michael Rooker, Karen Gillan, Sean Gunn, Elizabeth Debicki, Chris Sullivan és Kurt Russell.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.