Hirdetés

Trailert kapott a Zöld Íjász, a Flash és a Supergirl folytatása is

|

A The CW három sorozata is kapott egy előzetest, amelyekben megmutatják, hogy mire számíthatunk a következő évadokban. Lesz itt Crisis on Infinite Earths és minden más izgalom is!

Hirdetés

A Végtelen világok krízise lesz a The CW szuperhős-sorozatainak következő nagy crossovere, de nem ez az egyetlen olyan esemény Flash, Supergirl és a Zöld Íjász életében, amely paradigmaváltó lesz.

Hirdetés

A tengerentúlon október 6-án nyitja meg a sort a Supergirl 5. évada, amelyben a címszereplő már új jelmezben üldözi majd a gonoszt, beleértve Lena Luthort is. 

A The Flash október 8-án debütáló hatodik évadának trailerében több érdekességgel is találkozhatnak a rajongók, beleértve Killer Frost jelmezét, Godspeed visszatérését és egy új gonosz, a Sendhil Ramamurthy által megformált Bloodwork felbukkanását is, de ami még fontosabb, hogy a kedvcsináló előrevetíti a Végtelen világok krízise crossovert is: 

Tartalmas ízelítőt kaptunk az Arrow, azaz a Zöld Íjász nyolcadik és egyben utolsó szezonjából is, amelyben többek között helyet kapott John Diggle Jr. (Charlie Barnett) is. Amerikában október 15-től tűzik képernyőre. 

Ti várjátok már az új évadokat?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.