Hirdetés

007 - Spectre - Itt a legújabb előzetes

|

Hirdetés

Befutott a 007 - Spectre - A fantom visszatér legújabb előzetese, amely az előző, gyönyörűen sejtelmes trailer után roskadozik az akcióktól, közben szépen idézgeti meg a klasszikus Bond-mozikat, miközben képi világát tekintve szépen folytatja a Skyfall hagyományait (pedig Roger Deakins helyett most a legutóbb a Csillagok között járó Hoyte Van Hoytema volt az operatőr).  Ügyesen sejteti a terrorszervezet nyújtotta fenyegetést is, amihez már a zseniális Christoph Waltz megjelenése is elég. Daniel Craig negyedik kémkedése és Sam Mendes második - és nagy valószínűséggel utolsó - dirigálása lesz a Spectre a franchise-on belül, ami hozzánk november 6-án érkezik a mozikba. https://www.youtube.com/watch?v=ujmoYyEyDP8

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.