Hirdetés

10 Batman kütyü, amit látni szeretnénk az Acélember folytatásában

|

A Christopher Nolan féle Batman kiváló elgondolása tökéletesen illet Nolan reális témájú trilógiájában, ám ez a megközelítés sajnos sok minden eszközt hanyagolt a Sötét Lovag képregénybeli megfelelőjéből.

Hirdetés

Természetesen azért nem mindent, hiszen feltűnt a Batmobil, a Batwing, és sok-sok más fegyver is, de ezek csak töredékei azoknak a segédeszközöknek, amik a Batman kultusz szoros részeit képezik, és csak az élőakciós bemutatkozásukat várják. Viszont Zack Snyder Batmanne - az előzetes hírek szerint - sokkal közelebb fog állni a képregénybeli megfelelőjéhez, és ezzel együtt sokkal valószínűbb, hogy (ahogy a képregényben) Batman nem csak a puszta erejére, hanem detektív mivoltát kihangsúlyozó "kütyükre" is támaszkodni fog kalandjai során. Lássuk mik azok a "kütyük" melyeket szívesen látnánk Ben Affleck kezében!

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.