Hirdetés

10 Cloverfield Lane előzetes - Ez lesz J.J. Abrams legújabb filmje (Frissítve)

|

Hirdetés

A Paramount Pictures hivatalosan nyilvánosságra hozta a 10 Cloverfield Lane első előzetesét. Az amerikai mozikban Michael Bay 13 óra: Bengázi titkos katonái (13 hours: The Secret Soldiers of Benghazi) című filmje előtt láthatták a trailert a nézők, de online is nyilvánosságra került, úgyhogy nem panaszkodhatunk. J.J. Abrams nem régiben ezt mondta legújabb filmjéről:

Az ötlet elég régen született. Akartunk egy vérrokonságban álló filmet a Cloverfield című filmmel. Nagyon régóta fejlesztés alatt áll a projekt. A lehető legtovább próbáltuk titokban tartani a címet.
Nos, most már megtört a pecsét és bele is leshetünk mivel töltötte a szabadidejét Abrams, amikor épp nem Az ébredő erővel foglalkozott. A filmet az újonc Dan Trachtenberg rendezte, főszerepben pedig John Goodman, Mary Elizabeth Winstead és John Gallagher Jr.-t láthatjuk majd. A forgatókönyvet Josh Campbell és Matthew Stuecken készítette. Az előzetest idelent megtekinthetitek, a 10 Cloverfield Lane 2016. március 11-én kerül majd az amerikai mozikba. Mit gondoltok? Feliratos:  https://www.youtube.com/watch?v=5YaGQ2Nf_R4&feature=youtu.be Eredeti:  https://youtu.be/yQy-ANhnUpE
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.