Hirdetés

10 új sorozat, amelyet idén indít el a Netflix

|

Hirdetés

A Netflix idén sem vesz vissza a már amúgy sem lassú tempójából, ugyanis az elmúlt héten hatalmas bővítésbe kezdett a cég, melynek keretén belül immár 190 országban (köztük Magyarországon is!) végre elérhetővé vált az online szolgáltatás. De itt még mindig nem lassít le a Netflix, ugyanis a visszatérő sorozataik mellett 2016-ban nem kevesebb, mint 10 új szériát is útnak indítanak. Lesz itt akció, dráma, régi visszatérő, teljesen új koncepció, képregény-adaptáció. Minden, amit egy sorozatrajongó el tud képzelni. Ezeket szedtük össze most egy csokorba:

3% Ez egy dráma sorozat, melyet teljesen Brazíliában fognak felvenni. A középpontban olyan karakterek lesznek, akik megpróbálnak átjutni a világ egy jobb felébe, de csak a 3%-uknak sikerül (Hogy ez pontosan mit fog takarni, fogalmunk sincs). Főszerepben Joao Miguel és Bianca Comparato.

The Crown

A sorozat középpontjában II. Erzsébet királynő fog állni, és az ő uralkodását ismerhetjük meg közelebbről. Claire Foy alakítja majd királynőt, míg John Lithgow lesz Winston Churchill. 10 epizód érkezik majd valamikor 2016 folyamán.

queen-netflix-crow_3413160b

Fuller House

Az 1987-ben indult Fuller House (Magyar címén Bír-lak…) az Olsen-ikreket kivéve most visszatér, hogy ismét nyomon kövesse D.J. Tanner-Fuller életét San Francisco-ban. Premier február 26-án.

https://www.youtube.com/watch?v=uhInIOKwGXU  

The Frontier A Trónok harca, és a közelgő Aquaman film sztárja, Jason Momoa lesz a főszereplője ennek a 18. század második felében játszódó sorozatnak. Az észak-amerikai ipart, azon belül is a prémkereskedelmet követhetjük majd figyelemmel, mely a Netflix ígérete szerint tele lesz akcióval.

Marsielle Ez lesz a Netflix első francia produkciója. A történet a város polgármesteréről szól, aki már 25 éve tölti be ezt a tisztséget, ám most egy új, fiatal ellenféllel találja magát szemben. A főszerepben Gerard Depardieu.

Stranger Things

A főszerepben Winona Ryder, aki egy anyát alakít majd, akinek eltűnik a 12 éves fia. A sorozat tartalmazni fog szigorúan titkos kísérleteket, rémisztő természetfeletti erőket és egy nagyon furcsa kislányt is.

Marvel’s Luke Cage

Minden bizonnyal ez a legvártabb a felsoroltak közül. Ami nem csoda, hiszen a Daredevil és a Jessica Jones sikere után mindenki kiváncsian várja, mit tudnak kihozni egy újabb szupererős karakterből, nem beszélve arról, hogy így egy lépéssel (és hőssel) ismét közelebb kerülünk a The Defenders mini-sorozathoz, mely egy csapatba hozza majd a már említett 3 szuperhőst, és remélhetőleg Iron Fistet is. A főszereplő Mike Colter lesz, aki elárulta, hogy a történet Harlemben fog játszódni, míg a sorozatnak egy nagyon egyedi és erős filmzenéje lesz.

Luke Cage Logo

The Ranch

Ez a vígjáték egy testvérpárt követ nyomon, akik a családi farmjukat üzemeltetik Colorado-ban. Főszerepben Ashton Kutcher és Danny Masterson.

Love

Jude Apatow készíti ezt a komédia sorozatot, mely egyből megkapta a 2. évados berendelést is. Paul Rust és Gillian Jacobs lesz a főszereplője, melyben „rendíthetetlenül, vidáman és gyötrelmesen őszintén ábrázolják majd a modern kapcsolatokat."

A Series of Unfortunate Events A 2004-es A balszerencse áradása c. filmet láthatjuk majd sorozat formájában, melyben árvák próbálják megoldani szüleik halála.

loErCef

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.