Hirdetés

1000 A.E. sci-fi Will Smith főszereplésével

|

Megjelenési dátumot kapott végre M. Night Shyamalan legközelebbi rendezése a 1000 A.E., melyben Will Smith és fia, Jaden Smith ismerkedik a sci-fi fogalmával.

Hirdetés

A projekt felett a Columbia Pictures bábáskodik és le nem venné róla a kezét, hiszen bár Will Smith az utóbbi három évben pihent, még mindig bármit el lehet adni a nevével a tengerentúlon. 2008-ban a Hét élet című dráma volt a legutóbbi főszerepe, amely film még engem is annyira megfogott, hogy ajánlót írtam róla. Legközelebb a 2012-es Sötét zsaruk 3-ban láthatjuk de M. Night Shyamalan sci-fi művében is feltűnik majd, lásd a címsort. Will Smith lesz a főszereplő, ám mellette bekerült a stábba fia, Jaden Smith is, akit apuci nagyon promotál és tol előre. A cselekmény 1000 évvel a jövőben játszódik, ahol egy fiatal fiú és elhidegült apja kényszerleszállást hajtanak végre hajójukkal a szebb napokat is látott, most sivár és horrorisztikus Földön. A forgatókönyvet a direktori dolgok mellett M. Night Shyamalan írja, de azért néhol besegít neki Gary Whitta (Éli könyve) is. A jelenleg érvényben lévő premier 2013. június 7.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.