Hirdetés

1000 A.E. - Újabb szereplők Will Smith mellé

|

M. Night Shyamalan remélhetőleg jobban összehozza a sci-fi elemekre épülő 1000 A.E.-t, mint Az utolsó léghajlítót, aminek látványával semmi baj sem volt, azon terület nyugodtan maradhat.

Hirdetés

Mint korábban hírt adtunk róla, a főszereplő Will Smith és fia, Jaden Smith. Shyamalan sci-fi-jében ők ketten alakítják apát és fiát, akik a jövőben, azon belül is 1000 évvel később egy űrhajóval csapódnak az elhagyatott és veszélyessé vált Földbe. Mindketten megpróbálják félretenni a közöttük való viszályt és megoldani a felmerülő helyzetet: egy kietlenné és félelmetessé vált bolygó túlélését. Ezen koncepcióhoz csatlakozott most a frissen bejelentett Zoe Kravitz (Ízlések és pofonok, Nyomás alatt, X-Men: Az elsők) és Sophie Okenedo (Ace Ventura, A sakál, Hotel Ruanda, Aeon Flux). Okenedo a főszereplő feleségét, Kravitz pedig a lányát kelti majd életre. Az 1000 A.E. forgatókönyvét Garry Whitta és Stephen Gaghan írja Shyamalan segítsége mellett, a tervezett premier pedig 2013. június 7.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.