Hirdetés

11-11-11: a Fűrész rendezőjének új filmje

|

Darren Lynn Bousman korábban már összehozta a Fűrész második, harmadik és negyedik részét, és belefogott egy új alkotásba: a 11-11-11 egy misztikus horror lesz, ami meglepő módon a 11-es számon alapul.

Hirdetés

Egy befutott és keresett író, Joseph Crone Spanyolországba tart, hogy felesége és gyermeke elvesztése után összehozza újra a családot, vagyis édesapját és testvérét. Bizonyos időközbeni események után azonban rájön, hogy nem csak a saját életét de az egész világot befolyásolja és jellemzi a 11-es szám. 11.11.11 nem csupán egy egyszerű dátum, hanem megnyílik egy kapu, és valami átjön rajta... A filmet ízlésesen 2011. november 11-én mutatják be világszerte...

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.