Hirdetés

12 Transformers spinoff van készülőben

|

Hirdetés

Ma a Daredevil sorozatot jegyző Steven S. DeKnight is csatlakozott a közeljövőben érkező Transformers filmek írói társaságához, így a létszámuk egész pontosan egy tucatra növekedett. A csapatban megtalálhatjuk Robert Kirkman-t (The Walking Dead), Art Marcum-ot és Matt Holloway-t (Vasember), továbbá ott van még Zak Penn (Tűzgyűrű 2), Jeff Pinkner (A csodálatos Pókember 2), Andrew Barrer és Gabriel Ferrari (Hangya), Christina Hodson, Lindsey Beer, Ken Nolan (A Sólyom végveszélyben) és végül Geneva Robertson-Dorsett. A hírek szerint mindegyik író azt a feladatot kapta, hogy vessenek papírra egy forgatókönyvet a saját elképzeléseik szerint, amelyeket a producerek elbírálnak majd és kiválasztják közülük azokat, amelyekből végül film készülhet. Az egyik ilyen iromány az 1996-os animációs sorozatot, a Beast Wars-t élesztheti újjá, amelyet Akiva Goldsman, az írócsapat felügyelője említett meg egy interjú során.

Ha valamelyik író elkezd rokonszenvet táplálni a Beast Wars iránt, akkor az az egész csapatot elviheti egy olyan irányba, ahol ezt a témát vesézik ki egyenként.
Persze valószínű, hogy ezt csupán példaként hozta fel Goldsman, de bizakodásra ad okot, hogy ezek az emberek igyekeznek majd úgy együtt dolgozni, hogy az elkészült forgatókönyvek kapcsolódjanak egymáshoz, és ne csak egy rakat random Transformers filmet kapjunk.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.