Hirdetés

13 ezer ember szeretné, ha Loki külön filmet kapna

|

Mielőtt a Thor-ban és a Bosszúállókban feltűnt volna, Tom Hiddleston neve szinte ismeretlen volt a rajongók számára, most azonban hihetetlen népszerű. Annyira, hogy petíciót indítanak miatta.

Hirdetés

Bár Loki (Tom Hiddleston) szerves részét képezi majd a Thor: Sötét világnak, a rajongóinak ez nem elég és egy petíciót készítettek azért, hogy minél több szimpatizáns aláírhassa és Loki saját filmet kapjon a Marveltől. A petíciót rengetegen, eddig több, mint 13 ezren írták alá, amelyre már a Marvel is kénytelen reagálni. A felhívás szövege alapján egyébként sokkal többet szeretnének megtudni Loki rajongói a karakter hátteréről, a sokszínű és összetett személyiségéről, mivel ő a Marvel univerzum legtehetségesebb gazembere. Ti is egyetértetek a petícióval és szeretnének egy önálló Loki filmet látni vagy halott ötlet?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.