Hirdetés

A Tizenhárom okom volt folytatása is tele lesz flashbackekkel

|

Csak ezúttal nem Hannah és Clay között.

Hirdetés

A tavalyi év egyik legsikeresebb sorozata volt a Netflix 13 okom volt című szériája, ami egy tinédzser lány Hannah öngyilkosságát járta körbe. A Jay Asher könyvéből készült szériában Hannah halála után az iskola társai körében kazetták járnak körbe, amelyekre a lány felmondta, hogy ki miért és mennyiben járult hozzá a tettéhez. Ezek a kazetták eljutnak egykori legjobb barátjához, Clay-hez is, akinek a visszaemlékezésein keresztül látjuk az eseményeket és részben magát Hannah-t is. Viszont az utolsó rész feltűnően a folytatásra játszik, így felvetődött a kérdés, hogy mi fog változni, ha itt már nincs alapanyag.

Hirdetés

A Clayt alakytó Dylan Minette ennek kapcsán nyilatkozott a Seventeen magazinnak.

Különös lenne, ha Hannah története véget ért volna az első évadban, hiszen csak egy kis részét ismertük az életének. Hannahnak ott volt az egész élete, amiből többet tudhatunk meg. Összességében fontosabb, hogy többet tudjunk meg róla a teljes narratíva szempontjából.

Ez lehet a második szezon egyik újítása, miszerint most nem kizárólag Clay, avagy Hannah szemén keresztül láthatjuk a lány karakterét. A sorozatban a szereplők között éppúgy konfliktust eredményezett, mint a nézők között, hogy ez csupán egy nézőpont és nem feltétlenül igaz. A széria ki is mondta, hogy ez Hannah története, ami nem a kizárólagos igazság, csupán az ő szemszöge, a többi figuránál teljesen másképp csapódtak le az események. 

Valószínű, hogy fogunk még visszaemlékezéseket látni Clay és Hannah között, de úgy hiszem mindent megtudtunk kettejük kapcsolatáról, amire szükségünk volt... Hannah és a kazetták hatása sohasem fog elmúlni Clay életében, nem számít mennyire keményen fog próbálkozni.

Emellett Minette karakterének egy lehetséges új románcát is felvetette, ami a Sosie Bacon alakította Sky-hoz lesz köthető. 

Nem mondhatok túl sokat, de Skye mindig ott van a közelben és megvan az esély rá, hogy ő és Clay barátokká váljanak, vagy többé. Gyorsan megérted majd, ha a szezon elkezdődik.

Amiről egyelőre nem tudunk semmit, hogy a Netflix mikor kívánja műsorára tűzni, de előre láthatólag az év második felében, ha már a Stranger Things harmadik szezonja jövőre csúszott. Ezúttal valószínűleg az iskolai lövöldözések kerülnek a középpontba.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.