Hirdetés

13 óra: Bengázi titkos katonái – Itt az új előzetes!

|

Hirdetés

Új trailer érkezett a robbantgatások szerelmese, Michael Bay új filmjéhez. A 13 óra: Bengázi titkos katonái friss előzetes még az előzőnél is több akciót, robbanást ígér a nézőknek. Az igaz történeten alapuló film forgatókönyvét Mitchell Zuckoff azonos című regénye alapján írták – a könyv a hónap végén jelenik majd meg magyar fordításban, körülbelül három héttel a film premierje előtt.

13

A történet azokat a 2012-es eseményeket dolgozza fel, amikor Líbiában terroristák támadták meg az USA egyik diplomáciai képviseltét, amely során áldozatul esett a nagykövet is. A terroristák ezután lerohanták a közelben lévő CIA-képviseletet  – a film annak a hat amerikai katonának a szemszögéből meséli el a történteket, akik szembeszálltak a támadókkal. A főbb szerepekben John Krasinski, James Badge Dale, Max Martini, Pablo Schreiber, és David Denman. Íme a trailer:

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.