Hirdetés

13 óra: Bengázi titkos katonái - Korhatáros trailer jött Michael Bay új filmjéhez

|

Hirdetés

Michael Baynek mostanában semmi panasza nem lehetett, ugyanis a legutóbbi Transformers filmjével, A kihalás korával egy milliárd dollárt kaszált. Éppen ezért nyugodtan, hátradőlve készíthette el következő filmjét, ami most a változatosság kedvéért egy háborús akciódráma lett, a 13 óra: Bengázi titkos katonái. Pár hónapja már láthattuk a hivatalos előzetesét, amit most egy korhatárosabb követett. A 13 óra az azonos című könyv alapján készült, melyet Mitchell Zuckoff írt. A történet szerint a líbiai Bengáziban kettős terrortámadás éri az amerikai erőket pont 11 évvel a new york-i után. Egy a CIA állomást, egy pedig az amerikai konzulátust. A középpontba 6 amerikai katona kerül, akik próbálnak visszavágni a terroristák akciójának, melynek áldozatául esett többek között Christopher J. Stevens nagykövet is. A heroikusan küzdő katonáknak extrém körülmények között kell majd megbirkózniuk a líbiai terroristákkal, és Michael Bay erre fogja helyezni a hangsúlyt. Őket láthatjuk a főbb szerepekben: John Krasinski, James Badge Dale, Pablo Schreiber, David Denman, Max Martini, Toby Stephens, Dominic Fumusa és David Costabile. A Paramount Pictures 2016 január 15-ére tűzte ki a  premier dátumát Amerikában, nálunk egy hónappal később lesz látható. Lángok, robbanások, lens flare...Michael Bay: https://www.youtube.com/watch?v=Wpsqh73gB78

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.