Hirdetés

15 film, aminek igenis jól állna a 3D

|

Azt a kort éljük, amikor a reboot, a remake, a folytatás és az előzmény úgy hangzik a producerek számára, mintha pénzük érkezett volna a bankba. De mi a helyzet a 3D-s konvertálással?

Hirdetés

Elfogultság nélkül állíthatom, hogy a 3D néhány erős kivétellel (köztük az animációs filme nagyrészével) nem hogy többletet adna a filmélményhez, de az is megesik, hogy inkább elvesz. A kiadók mégis ebben látják a jövőt, hiszen ha valami mellé odapakolják a 3D szócskát, rögtön megugranak a bevételek, vegyük csak példának a GI.I. Joe - Megtorlást, amit Channing Tatum pluszjelenetei mellett pont a konvertálás miatt toltak el. Természetesen léteznek olyan filmek is, amelyekkel csodát művel a három dimenziós plusz, gondoljunk csak a Jurassic Parkra vagy a Titanicra, ezek esetében igen csak megemelte az élvezeti faktort a konvertálás. Éppen ezért a folytatásban tíz olyan filmet (nem ritkán filmtrilógiát) gyűjtöttünk össze, amelyeknek igenis jól állna az, ha "háromdéssé" alakítanák és újra mozikba küldenék.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.