Hirdetés

15 induló a legjobb animáció Oscar díjáért

|

Az Oscar-díjátadó gála 2011. február 27-én fut majd az ABC-n, amelyről mi is kitüntetett figyelemmel informálunk majd titeket, de addig is lássuk az animációs film kategóriában induló jelölteket.

Hirdetés

A rendezvény közeledtével, lerántjuk szépen sorban a leplet az esélyesekről, este vagy holnap folyamán jön a többi anyag is. Az animációs film kategóriában indulók névsora: Alfa és Omega, Kutyák és macskák: A rusnya macska bosszúja, Gru, Így neveld a sárkányodat, The Dreams of Jinsha, Idiots and Angels, The Illusionist, Az Őrzők legendája, Megaagy, My Dog Tulip, Shrek a vége fuss el véle, Summer Wars, Aranyhaj, Csingiling és a nagy tündérmentés, Toy Story 3. Ti kit választanátok 2010 legjobb animációjának?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.