Hirdetés

17 év után visszatérnek a Fecsegő tipegők

|

A Nickelodeon bejelentette, hogy feléleszti egyik legnagyobb múltú mesesorozatát.

Hirdetés

Nem tudom elképzelni, hogy van itt olyan "a 90-es évek gyermeke", aki ne látott volna legalább egy epizódot a Nickelodeon imádni való meséjéből. Nos, a csatorna bejelentette, hogy 17 év után feltámasztják a rugdalózósok történetét, méghozzá plusz egy dimenzióval megspékelve.

Hirdetés

Az eredeti széria alkotója többek között az a kétszeres Emmy-díjas Csupó Gábor volt, aki a Klasky Csupó elnevezésű stúdiójával életre keltette a Fecsegő tipegőket. Az akkori kétdimenziós ábrázolási módot a Nickelodeon azonban egy CG-alapú látványra fogja cserélni, amit manapság a legtöbb hasonló meseszéria-reboot is meg szokott lépni - több-kevesebb sikerrel. A megújult sorozatból azonnal kaptunk is egy rövidebb ízelítőt, amit alább tudtok megnézni.

Ami a magyar közönség számára talán kevésbé érdekes, de mindenképp megemlítendő, hogy a Fecsegő tipegők az eredeti szinkrongárdával térnek vissza, köztük E.G. Daily-vel, Nancy Cartwrighttal, Cheryl Chase-szel, Cree Summerrel vagy épp Kath Soucie-val. A babák története a Paramount közelgő streaming-csatornáján, a Paramount Pluson folytatódik majd, valamikor a március 4-ei startot követően.

A Fecsegő tipegők 1991 és 2006 között futott a tévécsatornákon, egyúttal három egészestés mozifilmet is megélt a széria, mialatt négy Emmy-díjat is bezsebeltek a pelenkások.

Ti örültök a visszatérésnek? Szerettétek az eredeti mesét?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.