Hirdetés

1911 - Jackie Chan századik filmje!

|

Jackie Chan szinte fogalomnak számít a harcművészeteket alapul vevő filmekben, nevét a legnagyobbak között tartják számon, nem csoda, hogy elérkezett egy nevezetes jubileumhoz.

Hirdetés

A részeges kung-fu mester ugyanis századik filmjét készül bemutatni, ami valljuk meg szép és becsülendő számnak, pályafutásnak tartható. A szóban forgó századik mű nem más lesz, mint az 1911 névre hallgató alkotás a Kínai Köztársaság kikiáltását veszi alapul. A főszerep mellett Chan barátunk társrendezőként is atyáskodik a stábban, Li Zhang mellett teszi mindezt, akinek még nem volt szerencséje önálló filmet összehozni, itt debütál. A szereplők között tudhatjuk a Tiltott királyságből ismerhető Li Bingbing-et is. Forgatásról, premierről nem csiperegtek a madarak.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.