Hirdetés

1983-ban játszódik majd az X-Men: Apokalipszis

|

Aki kivárta Az eljövendő múlt napjai stáblista utáni jelenetét, vagy csak szimplán jól informált, az tudhatja, hogy a következő X-Men az Apokalipszis nevű mutáns köré épül.

Hirdetés

Simon Kinberg elárulta, hogy a film cselekménye 1983-ban fog játszódni 10 évvel az előző rész múltban játszódó részei után, illetve 20 évvel az X-Men: Az elsőkhöz képest. Ez azt is jelentheti, hogy az X-Professzort és Megnetót alakító James McAvoyt és Michael Fassbendert kissé meg kell öregítenie a sminkeseknek. Azt még nem árulták el, hogy Apokalipszis miként fog belecsöppenni a történetbe, de valami egyértelműen történni fog az alatt a 10 év alatt, ami felébreszti a Föld legöregebb mutánsát. Bryan Singer filmje 2016 májusában debütál majd a mozikban.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.