Hirdetés

Újabb részletek derültek ki a Stranger Things 3. évadáról

|

Bővebb felfedezésre kerülnek Steve Harrington apai ösztönei a Stranger Things 3. évadában.

Hirdetés

A 80-as évek közepébe csap bele a Netflix sikersorozatának, a Stranger Thingsnek a 3. évada. A jólbevált korszak nosztalgiafaktorának legalább annyi köze van a sorozat népszerűségéhez, mint az izgalmas történetnének és szerethető karaktereinek. Az egyik szereplő, akire leginkább kíváncsiak vagyunk a következő évadban kétségkívül Steve Harrington, aki jelentős jellemfejlődésen ment át a két évad folyamán.

Hirdetés

Steve először a suli menő csávójának szerepét töltötte be, akinek bővebb, érzelmesebb dimenzióba Nancyn keresztül sikerült betekintenünk. A karakter fejlődése új fokokat ért el a 2. évadban, amikor az írók elszakították őt szerelmétől és berakták őt a gyerekek mellé, köztük is elsősorban Dustin társaságába. Steve babysitter verziója nagyon populárisnak bizonyult, amiből még többet szeretnénk látni a következő etapban.

Szerencsénkre Shawn Levy producer most megerősítette, hogy a 3. évad nem hagyja maga mögött a 80-as évek hangulatát, egész pontosan 1985-ben fog játszódni a szezon, és Steve Harrington jellemfejlődése is folytatódni fog.

"A harmadik évad mindenképpen még több Steve Harringtont fog hozni és csak annyit mondok, hogy az apuka Steve varázsát sem hagyjuk magunk mögött. Nem szeretnék túl sokat mondani, de úgy érzem, hogy igazi aranybányába botlottunk, amikor szembe jött velünk apuka Steve."

Biztosan sok rajongót jókedvvel tölt el ez a dupla megerősítés. Ez az apró időbeli ugrás utalásokat enged majd olyan popkulturális gyögyszemekre, mint a Vissza a jövőben vagy a Kincsvadászok. Az egyetlen bánatunk csak annyi, hogy a 3. évad jelen állás szerint valamikor 2019-ben érkezik majd a Netflixre.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.