Hirdetés

20 epizódot rendeltek be Daniel Craig új sorozatából - Viszlát, Bond

|

Daniel Craig búcsúját most már véglegesnek lehet tekinteni, ugyanis a Showtime hosszútávra foglalja majd le.

Hirdetés

Daniel Craig átnyergel a televízióra, ahol a Showtime új sorozatában, a Purityben kapott főszerepet. A csatorna pár nappal ezelőtt jelentette be, hogy berendelték az első 20 epizódját.

Hirdetés

A széria Jonathan Franzen regényéből készült, alkotója pedig Todd Field lesz, az Apró titkok és A hálószobában rendezője. Írói továbbá David Hare és maga Franzen lesznek.

A Purity történetében a STASI kelet-berlini központjától a bolíviai dzsungelén át egészen Californiáig és kelet-Harlemig is elágaznak majd a szálak. Mindezen utazás egy olyan tragikomédia lesz, aminek erős morális felhangja a fiatalkori idealizmustól egészen a hidegvérű gyilkosságig mindenfélét boncol majd.

Bár Craig szerepe még nem lett megerősítve, valószínűleg a történet főhősét fogja alakítani, Andreas Wolfot. Egy szó, mint száz, Daniel Craig búcsúját a Bond-szériától ezennel hivatalosnak is lehet venni, utódja pedig továbbra is keresés alatt áll.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.