Hirdetés

20 évig is futhat még a The Walking Dead

|

Még a Barátok Közt babérjaira is törthet a The Walking Dead.

Hirdetés

Ha már álmodsz, akkor álmodj nagyot. Az AMC vezérkara ezzel a hozzáállással felügyeli a The Walking Deadet, aminek egyelőre nagyon távoli még a vége. A 7. évad lassan a fináléhoz közeledik, ám ugyanez nem mondható el magáról a sorozatról ugyanis Scott Gimple showrunner sok-sok évnyi további kalandokat ígér a zombis drámából.

Hirdetés

Gimple egy Los Angeles-i rendezvényen beszélt a széria rajongóival, akiknek elárulta, hogy egészen 2030-ig maga előtt látja a The Walking Dead-et, ha nem tovább.

"Megpróbáljuk húsz évig csinálni. A [The Walking Dead] képregény is régóta megjelenik már és még mindig nagyon várom az új számokat."

A showrunner egy másik régóta futó közismert sorozathoz, A Simpson családhoz hasonlította a The Walking Deadet, amellyel szemben szívesen kiállnának.

"A Simpson család már 26-27 éve fut, ami egy igazi kivívás. De oké, mi elfogadjuk a kihívást. Kész. Folyamatosan próbáljuk frissen tartani a sorozatot. Fut egy történet, ami a képregényekből merít, de ugyanakkor eredeti és új dolgokat is felfedezünk, amik segítenek évről-évre tovább haladni. Próbálunk jobbak lenni, olyan dolgokat csinálni, amiket korábban nem, és kockázatokat vállalni. Ijesztő néha, de amíg bevállajuk ezeket, addig a sorozat is futhat tovább és tovább."

Nem Gimple az egyetlen, aki hosszú jövőt lát a The Walking Dead előtt. A képregényt megalkotó Robert Kirkman korábban nyilatkozta azt, hogy szerinte bőven van akár 12 évadnyi mesélnivaló is, és még ekkor sem fogja utolérni a sorozat a képregényt.

"6 évadba telt, hogy eljussunk a 100. képregényhez. Nem kell ahhoz még 6 év, hogy a képregény a 200. számnál tartson, ekkora pedig már a 12. évadnál fogunk járni. És még ekkor is jóval a sorozat előtt leszünk."

Ti el tudjátok képzelni, hogy a The Walking Dead valóban ilyen sokáig fusson?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.