Hirdetés

2011 legjobbjai Quentin Tarantino szerint

|

A Django Unchained körül szorgoskodó mester a Tarantino.info című honlapon tette közzé a tavalyi év filmes összefoglalását, már ami a saját ízlését illeti.

Hirdetés

2011 tíz legjobb filmjének a következő projekteket választotta Tarantino:

1. Éjfélkor Párizsban
2. A majmok bolygója: Lázadás
3. Pénzcsináló
4. A bőr, amelyben élek
5. X-Men: Az elsők
6. Pszichoszingli
7. Attack The Block
8. Red State
9. Warrior
10. The Artist - A némafilmes / Our Idiot Brother (megosztva)
+ 1. A három muskétás

A Django Unchained című western egyébként 2012. december 25-én várható a tengerentúlon, hazai dátummal még nem rendelkezünk. A főbb szerepekben Leonardo DiCaprio (Eredet, Viharsziget), Samuel L. Jakson (Ponyvaregény, A sebezhetetlen), Idris Elba (Thor, 28 héttel később), Jamie Foxx (Collateral, Törvénytisztelő polgár), Christoph Waltz (Becstelen brigantyk, Zöld Darázs), Joseph Gordon-Levitt (Eredet), Sacha Baron Cohen (Bruno, Borat), Kurt Russell (A dolog, Grindhouse, Tango és Cash), Don Johnson (Miami Vice) és Anthony LaPaglia (Nyomtalanul).

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.