Hirdetés

2012 premierjei - Zúzós év lesz! (Update)

|

Folyamatosan szolgáltatjuk nektek az idei évre irányuló ajánlóinkat, ráadásul a sok hírnek köszönhetően képben is vagyunk, de miért ne tekintsünk kicsit messzebb is?

Hirdetés

Hátha akad még olyan kalandos kedvű egyén mint én, és érdekelne mást is, hog miket toltak jövőre, milyen blockbuster áradat lesz 2012-ben, természetesen csak akkor, ha megérjük. Figyelem, a lista a saját összeállításom és a premier nélküli de bíztató projekteket ide soroltam. Bármely név megjelenése változhat és fog is! A tovább után dátum szerinti felsorolás és esélylatolgatás vár!

Figyelem! A lista folyamatosan változik, projekteket tolnak előre, fagyasztanak be, löknek hátrébb, ne tessék semmit sem készpénznek venni! Ezen 2012-es lista egyébként oldalt a premiereknél folyamatosan nyomon követhető lesz, érdemes vissza tekintgetni néha!

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.