Hirdetés

2013-ra halasztva: Star Trek 2, Superman: Man of Steel, Bioshock, stb.

|

Nem egy és nem kettő stúdió gondolta úgy a Comic-Con rendezvénye alatt, hogy a 2012-es év túl korai egyes filmjei megjelenésére és tovább csúsztatták azokat a következő évre.

Hirdetés

Így járt a J.J. Abrams nevével fémjelzett Star Trek folytatása, ami pontos dátum híján csak 2013-as besorolással szerepel. Nem járt jobban a Universal által dobott Setét Torony sem, ami szintné ez évben várható, s mögéjük sorakozik fel a Paradise Lost, a Bioshock és a Warcraft mozi is. Bizony, akadtak még olyan források, amik 2012-re tették a játékokból adaptált mozik érkezését, de ez hatalmas tévedés és a 2013 is inkább csak tipp. Schwarzenegger január 18-án látja el a Last Stand western stílusában a rosszarcok baját, míg Tom Cruise Mission: Impossible után következő akciója, a One Shot 2013. február nyolcra tolódott. 7 nappal későbbre a Jeff Bridges főszereplésével készülő Seventh Son iratkozott fel, hogy a nyár elérkezésével megkaparinthassuk a Zack Snyder rendezte és Christopher Nolan producerelte Superman: Man of Steel-t. Az acélember újabb kalandjaihoz június 14-ig kell tűkön ülnünk, de Henry Cavill és a többiek majd tesznek felelőtlen boldogásunkról. Még valaki elcsúsztatva 2013-ra?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.