Hirdetés

2014. szeptemberi DVD- és Blu-ray megjelenések

|

Így hónap közepén kissé megkésve, de törve nem jelentkezünk a szeptemberi DVD és Blu-ray megjelenésekkel, amelyek között akadnak igazi ínyencségek is a filmkedvelők számára.

Hirdetés

Noha szeptember felén már túlestünk, a DVD és Blu-ray darabok ennek ellenére ott várják a boltok polcain és az internet bugyraiban, hogy beszerezzük őket és az ősz első havában ismételten van miből válogatnunk, végre magunk mögött hagytuk az uborkaszezont. Figyelmetekbe ajánljuk Paul Walker egyik utolsó filmjét, a Veszélyzónát, Pókarc újabb drámai kalandját, A csodálatos Pókember 2-t, Wes Anderson zseniális, hazai vonatkozással is rendelkező darabját, A Grand Budapest Hotelt és persze ne feledkezzünk el Nicolas Cage gyöngyszeméről, a Joe-ról sem, amelyet a kritikusok is elismertek. A teljes listáért kattintsatok tovább!

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.