Hirdetés

2014-ben jön a Transformers 4

|

Eldöntetett: a Paramount 2014 folyamán adja ki a Transformers franchise negyedik epizódját, melyet az előzetes információk és találgatások alapján bizony Michael Bay dirigál.

Hirdetés

Annyi bizonyos, hogy mielőtt Michael Bay nekilátna a forgatási munkálatoknak, előbb nekiáll - még idén - a Pain & Gain című, kisebb költségvetésű fekete humorral megáldott vígjátéknak, melyben Mark Wahlberg és Dwayne Johnson kapta a főszerepet. Arról továbbra sincsenek adataink, hogy Shia LaBeouf visszatér-e emberi tényezőként a robotok között, helyette ugyanis Jason Statham nevét emlegették egyre több forrásból. Lorenzo di Bonaventura elárulta továbbá, hogy a negyedik fejezetben afféle reboot-ot szeretnének elkövetni, de hogy pontosan mit is takar ez, akkor csak később szeretnének nyilatkozni. Régi karakterek is visszaköszönnek, valamint újak is tiszteletüket teszik majd a "sztoriban", de Optimus és Űrdongó jelenlétére mindenképpen számítanunk kell. Egy szónak is száz a vége: a Transformers 4 2014 nyarán (június 29-én) próbálja bevenni magát negyedszerre is a köztudatba, megfelelő újítások és ötletek nélkül várhatóan kétes sikerrel.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.