Hirdetés

2014-ben két Marvel mozi jön, de melyikek?

|

A Marvel két film premierdátumát is bejelentette a 2014-es évre, de csupán ennyit volt hajlandó közölni és véletlenül sem tette hozzá, hogy mely szuperhősök érkeznek. Vajon kik lesznek azok?

Hirdetés

Az egyik ilyen dátum 2014. május 16.-a (két héttel A csodálatos Pókember 2 bemutatója után), a második pedig 2014. június 27. Nézzük csak bővebben a jelenlegi Marvel kiadási táblázatot: A bosszúállók 2012-ben jönnek, a Thor második és a Vasember harmadik része 2013-ra van datálva. A 2014-es két dátum vagy A bosszúállók második részét jelentheti, vagy az Ant-Man, Doctor Strange, Sasszem, Fekete özvegy, S.H.I.E.L.D. bemutatkozó mozikat, esetleg a Hulk vagy az Amerika kapitány második epizódját. Ha a saját véleményemre vagytok kíváncsiak, akkor az egyik A bosszúállók folytatása lesz, míg a másikra nagy a kísértés, hogy visszatér Amerika kapitány önállóan de valószínűleg helyette valamelyik új karakter kap saját filmet. Másrészt, A hihetetlen Hulk-nak öt évet kellett várnia a Hulk után, hogy bemutatkozhasson, 2014-re pedig pont 6 év fog eltelni a karakter nélkül így a stúdió megfontolhatja a franchise újraindítását esetleg Mark Ruffalo-val. Ti mit látnátok szívesebben?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.