Hirdetés

2015. december 25-én érkezik a Mission: Impossible 5

|

A Paramount Pictures bejelentette, hogy a Mission: Impossible sorozat legújabb, immár ötödik része két év múlva, azaz 2015. december 25-én kerül terítékre. Ezen a napon mutatják be Ben Affleck gengsztermoziját is, a Live By Night című filmet.

Hirdetés

Egy héttel korábban, tehát 2015. december 18-án pedig a Star Wars hetedik részét kezdik vetíteni az amerikai mozik. Egyszóval már most várós 2015 decembere!De visszatérve a Mission: Impossible 5-höz: a rendező Chirstopher McQuarrie lesz, aki a Jack Reacher című filmben már rendezte Tom Cruise-t. Mert bizony Cruise természetesen visszatér Ethan Hant ügynök szerepében. Jeremy Renner, Paula Patton és Simon Pegg visszatéréséről azonban még semmi hivatalos információ nincs. A forgatás jövő februárban kezdődik, Londonban. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.