Hirdetés

2015. novemberi DVD és Blu-ray megjelenések

|

Hirdetés

Noha az év utolsó két hónapjában már nem igazán szoktak minket elkényeztetni a DVD és Blu-ray megjelenések esetében, a forgalmazók most igazán odatették magukat a novemberi hónap esetében, ezáltal több közkedvelt blockbustert is beszerezhetünk. Itt lesz az általunk is körülrajongott Agymanók, amelyről lehetetlen nem szuperlatívuszokban beszélni, de a lányok legnagyobb örömére befut a Magic Mike XXL korongos változata is. A Hobbit-trilógia befejező részének bővített verziója sem hagyja ki a nagy év végi hajrát, ahogyan Seth MacFarlane piás és füves mackója, a nagyszájú Ted is megcélozza ebben a hónapban a boltokat egy folytatással. https://www.youtube.com/watch?v=Qcjchg5QvOg Íme a novemberi DVD és Blu-ray megjelenések listája (változások előfordulhatnak!):

Forrás: xpress.hu
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.